Аз, готвачът - новият член в семейството на Fitbg.net

Аз, готвачът - новият член в семейството на Fitbg.net
Аз, готвачът - новият член в семейството на Fitbg.net

Споделяне

Здравейте, приятели!

Аз и моите колеги във Fitbg.net винаги сме се стремили да предоставим възможно най-качествените продукти и най-достоверната и полезна информация на клиентите и читателите си.

Защо?

Отговорът на този въпрос лежи още в първия ред на статията. Защото ние смятаме всички вас за приятели. А човек иска само най-доброто за приятелите си.

Затова се замислих - какво още мога да направя за вас? И така се роди идеята за Аз,готвачът.

Какво е Аз, готвачът?

Аз, готвачът е иновативна социална общност, където рецептите оживяват. Създаден лично от мен - Страхил Иванов, сайтът съществува, за да ви пренесе в един изцяло нов свят на сетивни и рецептивни усещания, за които ще се връщате при нас отново и отново.

Това е чудесно, но сигурно се питате – с какво се различава той от останалите такива в мрежата? И аз отново съм готов да ви зарадвам – с качество.

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

Сайтът е насочен изцяло към здравословното хранене - рецептите биват подбирани внимателно и всяка от тях съдържа подробна информация за хранителната стойност на всяка порция и всеки продукт. А какво по-удобно от това – да имате достъп до обширна база данни с полезни и вкусни рецепти, които лесно можете да нагодите към хранителния си режим, без да се притеснявате за излишните калории или потенциалните скрити недостатъци на диетата си.

След регистрация, всеки може да добави и сподели своите любими рецепти - и то с минимално усилие. Сайтът разполага с готова база данни от хиляди продукти, които само трябва да напишете в рецептата си - а системата смята всички хранителни стойности автоматично. Така за всяка рецепта получавате на готово всички хранителни стойности - калории, белтъчини, мазнини и въглехидрати за всяка порция. Какво по-удобно от това?

Ще имате възможността да споделите своите рецепти и да обменяте опит с останалите членове на сайта и приятелите си в социалните мрежи, така че заедно да си помогнете в изграждането на богат избор от здравословни ястия, разширяващи почти неограничено потенциала на вашия хранителен режим и помагайки си за един по-добър живот.

Присъединете се към нашето семейство и станете част от историята на здравословните кулинарни феномени.

КЪМ САЙТА

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари