Историята на Антоанета: от 83 до 65 кг за 5 месеца

Историята на Антоанета: от 83 до 65 кг за 5 месеца
Историята на Антоанета: от 83 до 65 кг за 5 месеца

Споделяне

1. Разкажи малко повече за себе си.

Антоанета преди промяната йКазвам се Антоанета Иларионова, живея в Шумен и съм на 42 години. Омъжена съм с едно дете.  Работя в сферата на търговията и застраховането.

Никога не съм спортувала и не съм била на диети. Винаги съм си хапвала, без да се ограничавам и се хранех безразборно и без точно определено време. Никога не закусвах, а пиех кафе на гладно. Тъй като пропусках закуската всеки ден, към обяд ми се виеше свят и ми прилошаваше и обядвах, каквото намеря, тъй като бях в движение. Вечер също изобщо не се ограничавах и се хранех доста стабилно. Знаех, че точно вечер не трябва да прекалявам с храната, но въпреки всичко го правех.

И така за известен период от време много напълнях. Достигнах до 83 килограма при ръст 160 сантиметра. Започнах да се чувствам ужасно, бях се обездвижила, нямах желание за нищо и изпаднах в депресия. Отидох при личната лекарка и тя реши да ми назначи профилактични изследвания на кръвната захар.

Оказа се, че нивото на кръвната захар е завишено и тя ме изпрати при ендокринолог. Направиха ми повторни изследвания и тест и се оказа, че съм в преддиабетно състояние. Докторът ми каза, че трябва да отслабна и не отслабна ли, се разболявам от диабет поради наднорменото тегло.

Два месеца след като разбрах, че съм в преддиабетно състояние и трябва да отслабна, се появи друг здравословен проблем. Заболя ме много кръстът и се оказа, че имам дископатия. Неврологът също като ме видя и ми каза, че трябва да отслабна, тъй като тези излишни килограми натоварват много гръбначния стълб и кръста.

2. Как реши да се свържеш с мен?

След като разбрах, че всичките ми здравословни проблеми са следствие на килограмите, реших твърдо да отслабна, но не знаех как.

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

Не вярвах, че един ден мога да сваля килограми и не вярвах, че ще се случи. Бях отчаяна и споделих на брат ми, който от няколко години работи със Страхил Иванов. Той тогава ми каза, че ще ме свърже с един човек, който много ще ми помогне да отслабна, но стриктно трябва да спазвам, каквото ми каже, за да има ефект, и че този човек се казва Страхил Иванов. Тогава аз реших, че ще се боря и ще спазвам всичко, каквото ми каже. Бях сигурна, че ще се боря и ще отслабна! След няколко дни брат ми ме свърза със Страхил и той ми направи индивидуален хранителен режим и фитнес програма.

3. Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Антоанета след промяната й

Хранителният режим и тренировките промениха коренно живота ми. Преобърнаха го на 360 градуса. Аз станах друг човек. От бавна и трудно подвижна се превърнах в жизнен, енергичен и щастлив човек. Това се случи благодарение на хранителния режим и фитнес програма, които Страхил направи за мен.

Започнах да тренирам 5-6 дена в седмицата и стриктно спазвах хранителния режим. И така от 83 килограма аз станах 65 килограма. Тук е моментът да спомена, че продължавам да се боря с килограмите. Не съм спряла и вече вярвам, че няма невъзможни неща, стига да имаш воля и да преследваш целта си. След като свалих тези килограми, аз си направих изследвания на кръвната  захар и се оказа, че те са в допустимите стойности. Страхил Иванов промени живота ми и мисленето ми в положителна насока!

4. Кое беше най-голямото предизвикателство към пътя на успеха и кака го преодоля?

Най-голямото предизвикателство за мен не беше спазването на хранителния режим, а започването на самите тренировки и ходенето на фитнес. Както споменах по-горе, аз никога не бях спортувала. Получих от Страхил хранителния режим и фитнес програмата и тъй като още имах болки в кръста и не можех да започна тренировки, първия месец спазвах само хранителния режим, без да спортувам. За един месец само с хранителния режим свалих 4 килограма. И след като видях, че има ефект, започнах и фитнеса.

5. Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

Често да кажа, имах съмнения, не вярвах много, че нещо ще се промени. Беше ми странно, как ще се храня толкова често, а ще отслабвам. Мога да кажа, че Страхил надмина моите очаквания. Този човек ме промени коренно! Научи ме да спортувам, как да се храня и как да живея щастливо.

6. Какъв съвет би дал на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

На всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си, аз бих им дала съвет да не чакат повече и да се свържат със Страхил Иванов. Аз от опит мога да им кажа, че трябва да бъдат сигурни, че са попаднали на точния човек. Страхил е голям професионалист. Той е невероятен, гениален и сбъдва мечти!!! Промяната изисква много упорит труд и воля, но крайният резултат е неописуем!

Успех на всички!

Страхил Иванов - Комплексна програма

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари