Историята на Антон: Едно ново начало...

Историята на Антон: Едно ново начало...
Историята на Антон: Едно ново начало...

Споделяне

1: Разкажи малко повече за себе си...

Здравейте, казвам се Антон на 24 години. По принцип съм човек, който посещава фитнес залите от 16-17 годишен, като често съм спирал за период и от 4-5 месеца. И така до началото на миналата година, когата реших да си почина от фитнеса за неопределен период от време...

Тъй като съм човек, който обича храната (и то доста!), за този период от година и два-три месеца, в който нямах допир до никакви тежести (а и спорт като цяло), не съм се ограничавал откъм храна — въобще! Имах досег главно до бърза "джънк" храна: дюнери, пици, китайско...

И така времето си минаваше, но започна да ми липсва напомпването, чувството на наслада след изтощителната тренировка, твърдостта на мускулите, енергията... Да не говорим за визията! Беше време да започна да тренирам отново. Така дойде март месец и се свързах със Страхил!

2: Как реши да се свържеш с мен и защо?

Тъй като телесният ми тип наподобява този на ендоморф — винаги съм имал висок процент на подкожни мазнини, никога не съм успявак да се "изчистя", а това беше новата ми цел. Но ми беше ясно, че за да постигна такива резултати ми трябват знания и много изпипани детайли — с какви хранителни продукти да се храня, в какъв грамаж, как правилно да изчисля калориите си, какъв да е броят повторения и серии, колко почивки между сериите да правя, какви тежести да избера и много други.

Така започнах да следя страницата ти във фейсбук и блогът ти Fitbg.net. Търсех доказателства, които да покажат, че заслужаваш доверието ми. Начинът, по който е направен сайтът, статиите, които пишеш, положителните отзиви на хората и фактът, че бизнесът ти върви нагоре и се развива постоянно, е знак, че това, което правиш е качествено. Хората, които четат това, трябва да са наясно, че всичката тази работа Страхил я върши с удоволствие и с цел да помага — какво по-добро доказателство от това?

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

3: Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Резултатите не закъсняха. За тези 3 месеца свалих 8 кг и запазих мускулната си маса при положение, че никога не съм гладувал. Тялото ми само си иска дневната доза тренировки. Успях да изкарам и коремните мускули за този период, каквато беше и основната ми цел. Чувствам се по-енергичен и свеж!

4: Кое беше най-голямото предизвикателство по пътя към успеха и как го преодоля?

Може би предизвикателството беше целта, която си поставих. А именно да изкарам коремните мускули и да ги оформя, колкото се може повече в рамките на 3 месеца (всъщност за пръв път виждам плочките си ха-ха!). Но не съм се съмнявал, че ще успея, защото правех всичко както трябва благодарение на теб.

5: Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

Очаквах да работя с човек, който наистина разбира материята. Така и стана. И още след първата седмица започнаха да се забелязват резултатите и бях доволен, че съм се доверил на преценката си за теб и съм решил да работим заедно.

6: Какъв съвет би дал на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

Смятам, че човек стигне ли сам до заключението, че се нуждае от спорт, за да подобри нещо в живота си, то той не трябва да се двоуми и минутка повече, дали да поеме по този път. Ако ви се въртят мисли като:

"Ако не започна да спортувам ще се разболея от диабет."

"За да махна този корем, ще се наложи да потренирам."

"След бременността си съм качила тегло — вероятно трябва да спортувам, за да ги сваля"

"Искам да оформя мускулите си, трябва да започна тренировки."

"Чувал(а) съм, че спортът е здраве, а аз искам да се чувствам по-жизнен(а), ще трябва да започна да спортувам."

и т.н.

то значи във вашето съмнение се крие и решението на проблема ви: СПОРТ.

Не се чудете, няма нищо страшно. Само хубави неща крие спортът, но само куражлиите го разкрива

Заключителни думи от Страхил Иванов

Прав си, Антон! Спортът е едно от малкото неща в този живот, които ни носят единствено позитиви и усмивки. :)

Разбира се, ролята на храненето и времето за почивка същи не трябва да се подценява. Когато търсим решение на един проблем, трябва да го "атакуваме" комплексно — от всички възможни посоки.

Ако се нуждаете от помощ и съвети в тренировките и правилното хранене, то можете да научите повече за предлаганите от мен услуги ето тук.

Благодаря ви, че сте част от Fitbg!

С уважение, Страхил Иванов

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари