Историята на Цветомир: 12 килограма, свалени за 3 месеца!

Историята на Цветомир: 12 килограма, свалени за 3 месеца!
Историята на Цветомир: 12 килограма, свалени за 3 месеца!

Споделяне

1. Разкажи малко повече за себе си:

Казвам се Цветомир, на 29 години съм и живея в град Видин. За себе си мога да кажа, че около 8-ми клас започнах да посещавам фитнес залите, като почти винаги това е било с чести прекъсвания за по 3-4 месеца, че дори и повече.

Никога не съм имал мечта да бъда фитнес маниак и да се тъпча с какви ли не стероиди и хапчета, само и само за да имам големи мускули. Това, което винаги съм искал, е да изглеждам добре и най-вече да се чувствам добре. Но също така обичам храната и постоянно се хранех, без да спазвам хранителен режим.

2. Как реши да се свържеш с мен и защо?

Често съм се подлагал на различни диети, които съм намирал в интернет. Всички са имали краткотраен ефект. След приключването им бързо възстановявах предишните си килограми. А дори и качвах!

След като случайно попаднах на страницата ти във Facebook, започнах да следя статиите и публикациите, които споделяш. Самият факт, че имаш толкова много последователи и хора, на които си помогнал, ми подсказваше, че мога да ти се доверя.

Много ми хареса и самият начин на поднасяне на информацията в статиите – точно, ясно и напълно разбираемо за всеки. Научих много неща, които преди това не знаех. Например, разбрах, че тялото ми е от ендоморфен тип. Това ще рече, че ако не внимавам как се храня, бързо покачвам теглото си, защото съм предразположен към трупане на мазнини.

Осъзнах, че хранителният режим трябва да бъде изготвен от специалист точно въз основа на спецификите ми и затова реших да се възползвам от комплексната програма, която предлагаш.

3. Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Трансформация на Цветомир от Видин

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

За тренировките мога да кажа, че бяха много добре подбрани. И въпреки че ме изтощаваха тотално, през целия ден се чувствах много енергичен и свеж.

Но бих обърнал още по-голямо внимание върху правилното хранене. И преди знаех, че то оказва огромно влияние върху цялостните резултати, но повярвайте ми, нямах ни най-малка представа, че точните храни и пропорции, ще имат такъв феноменален ефект върху тялото ми. На 100% се убедих, че храненето е много по-важно от самата тренировка.

4. Кое беше най-голямото предизвикателство за теб и как го преодоля?

За мен това беше едно изпитание за издръжливост на духа. Исках да видя колко силна е волята ми и дали ще успея да постигна целта си – да сваля излишните килограми един път завинаги. В крайна сметка резултатите бяха категорични – за три месеца свалих близо 12 килограма и намалих талията си с 13 см. И колкото и странно да звучи, почти не съм гладувал.

 

Таблица с резултатите на Цветомир:

Мерки Начало    Край    Разлика за 12 седмици
Тегло 89 кг 77.8 кг -11.2 кг
Талия 100 см 87 см -13 см
Ханш 101 см 95 см -6 см


5. Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

Няма да крия, че отначало подходих с известна доза скептицизъм, който пък стана още по-голям, когато видях колко пъти на ден трябваше да се храня. Казах си, че с толкова хранене едва ли ще сваля повече от няколко килограма.

Но представете си какво беше учудването ми, когато още след първия месец свалих около 5-6 килограма. От този момент нататък бях напълно обзет от тренировките и цялостното завършване на програмата.

Ти направи много повече от това, което съм очаквал, постоянно поддържаше връзка с мен посредством електронната поща, никога не закъсняваше с отговорите на въпросите, които имах и по всичко личеше, че наистина се интересуваш от мен и от прогреса, който правех. За което искрено ти благодаря!

6. Какъв съвет би дал на всички, които все още събират кураж да направят първата крачка?

Ще започна с една фраза, която срещнах наскоро в интернет и която доста често си повтарям:

"Да си победител не зависи от това, дали си се родил с някакви умения. А от това, доколко правиш нещата със самочувствие и вяра в себе си."

Докато си седите вкъщи, няма как да промените нещо. Аз се убедих, че няма невъзможни неща, когато имаш воля и желание. Страхил наистина е голям професионалист и знае как да подходи, за да ви помогне да промените живота си. И бъдете сигурни, че ако му се доверите, няма да съжалявате! Не отлагайте за утре – направете го още днес!

Страхил Иванов - Комплексна програма

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари