Историята на Калоян: Как отслабнах с 26 килограма и постигнах формата на живота си!

Историята на Калоян: Как отслабнах с 26 килограма и постигнах формата на живота си!
Историята на Калоян: Как отслабнах с 26 килограма и постигнах формата на живота си!

Споделяне

1: Разкажи малко повече за себе си...

Kaзвам се КАЛОЯН ЯНАКОВ, на 23 години. Аз съм човек, който обича да спортува, но в последните 3 години това се случваше все по-рядко. Започнах да ям каквото ми харесва, когато искам, в неограничено количество и това се отрази много зле на тялото ми. Бях достигнал до 105 килограма!

2: Как реши да се свържеш с мен и защо?

Калоян Янаков снимка преди промянаДълго време търсех начин да започна промяна, но все не можех да открия правилното решенение. Търсесех диети от интернет, съвети от приятели, плащах на измислени фитнес инструктори и нищо не се променяше.

Един ден срещнах приятел и той ми сподели че от 2 месеца спазва хранителен режим и фитнес програма, изготвени от теб.

Когато се прибрах вкъщи, се разрових в интернет и видях, че страницата ти във фейсбук има повече от 250 000 последователи, след което прочетох твоята история и се вдъхнових да запозчна и аз.

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

Свързах се с теб и за 10 дена програмата ми беше изготвена!

3: Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Калоян Янаков снимка след промянаСлед като започнах да спазвам хранителен режим, се хранех по 5 пъти на ден и в началото ми беше много странно. Казвах си:

"Как е възможно да ям толкова пъти и въпреки това да свалям килограми?!"

Но след време тялото ми свикна със здравословния начин на живот и сега чувствам прекрасно.

Относно тренировките, всеки ден ставах с мисълта , че отивам да тренирам след няколко часа и нищо друго не ме интересувавше.

Тренировъчният ми режим беше лесен за изпълнение и се чувствах супер енергичен след изпълнението му в продължение на целия ден.

4: Кое беше най-голямото предизвикателство по пътя към успеха и как го преодоля?

Най-голямото предизвикателство за мен беше това, че по едно време бях 93 кг и в продължение на 2 седмици не можех да сваля и килограм. Бях изпаднал в така наречения застой. Малко се притесних и се свързах с теб, след което направихме лека корекция в хранителния режим и след 2 месеца вече се намирах във формата на живота си след като бях свалил цели 26 килограма!

5: Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

Очакванията ми за твоята работа бяха големи, но ти успя да ги надхвърлиш. Във всеки един момент, когато имах нужда от съвет или отговор на въпрос, ти беше там да ме подкрепяш. Благодаря ти, Страхил!

6: Какъв съвет би дал на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

Съветвам всички, които още нямат куража да направят промяна в живота си, да бъдат по-смели и да не се страхуват от промяната. Единственото, което се изисква е воля. Аз сам се убедих, че има ли воля, има и успех!

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари