Стани част от FITBG CLUB сега!

Включи се сегаНаучи повече

Какво получавам чрез членството във FITBG Club?

process 3

30 % намаление на всички продукти

Като част от FITBG Club всеки клиент получава своята Premium club карта с уникален код. Веднага след регистрирането в нашия клубен сайт, разработен специално за лоялните ни клиенти, започваш да ползваш 30% намаление от всеки един наш продукт целогодишно, без ограничение. Така всяка твоя поръчка ти носи пари – колкото повече пазаруваш, толкова повече спестяваш.

process 3

Ексклузивен достъп до FITBG Club Форум

Като част от FITBG Club получаваш premium достъп до вътрешния клубен форум. Там ще имаш възможност да изказваш своето мнение, да коментираш и създаваш теми заедно с останалите членове на клуба. Споделяш всичко, което те вълнува за твоя прогрес, идеи и програми свързани с фитнеса, здравословното хранене, хранителните добавки и продуктите в сайта.

process 3

Участие в развитието на FITBG общността

Твоето мнение винаги е от значение за нас. Като част от FITBG Club ще имаш възможност да участваш и в нашите анкети, да избираш темите за нови статии, продукти, проекти и много други.

Как да стана част от FITBG Club?

Лесно е. Можеш да станеш част от FITBG Club по няколко начина:

- Да направиш еднократна покупка над 200 лв.

- Да поръчаш един от нашите Стартови Промо Пакети.

При доставката на поръчаните продукти, ще получиш и Premium FITBG Club карта, с която следва да се регистрираш в специално създадения за членовете на клуба сайт. Получаваш всички привилегии, след като вече си станал част от FITBG Club. Единственото, за което трябва да следиш е на всеки 2 месеца да правиш покупки на обща стойност от 200 лв.

Избери своя стартов пакет сега.

Стак горене на мазнини
239лв
с ДДС
  • Fitbg.net Whey Protein
  • 2 x Fitbg.net L-carnitine
  • Fitbg.net MultiVit
Купи сега
Стак мускулна маса
209лв
с ДДС
  • Fitbg.net Whey Protein
  • Fitbg.net CreBuff
  • Fitbg.net MultiVit
Купи сега
Свободна продажба
200лв
с ДДС

Закупете продукти на Fitbg.net по Ваш избор на стойност над 200 лв и станете част от клуба.

Купи сега

Лоялност към лоялните ни клиенти

process 3

Вярваме, че когато даваш повече, винаги получаваш повече. Точно затова решихме да дадем много повече на всички наши бъдещи и настоящи лоялни клиенти. Всеки от вас е специален и освен винаги качествени хранителни добавки, заслужава лично отношение, преференциални цени и нови, и нови изненади. Идеята ни е да обединим на едно място всички лоялни клиенти на FITBG като теб и да предоставим ексклузивно съдържание, постоянни отстъпки за всичките ни продукти и още много други подаръци. Благодарим ти, че ни се доверяваш всеки ден.

Страхил Иванов