Постижението на Милена: 18 килограма за 3 месеца (Обновена: Вече 30 кг!)

Постижението на Милена: 18 килограма за 3 месеца (Обновена: Вече 30 кг!)
Постижението на Милена: 18 килограма за 3 месеца (Обновена: Вече 30 кг!)

Споделяне

Здравейте, приятели на Fitbg!

Време е за нова доза успешни истории! Мой приоритет е да споделям тези вдъхновяващи разкази с вас — всички трябва да осъзнаем, че няма невъзможни неща, стига човек да желае промяната достатъчно силно.

В главната роля днес е Милена, която успя да отслабне с 18 килограма за първите 3 месеца и общо с 30 кг през целия период на програмата!

1: Разкажи малко повече за себе си...

Казвам се Милена, на 31 гoдини, омъжена с едно дете.

Винаги съм смятала, че съм с едър кокал, тъй като и в по-младия ми период не съм падала под 60 килограма. Забременях на 21 и от тогава започна моят килограмен ад.

Качвах килограми като за световно... Когато родих сина си бях 91 килограма, след което варирах между 80-85 кг и каквото и да правех нямаше траен резултат.

2: Как реши да се свържеш с мен и защо?

Попаднах на теб случайно. Следях твоята групата във фейсбук Фитнес програми и диети и редовно четях статиите. Но все не ми идваше тази "смелост" да се свържа с теб.

Докато една сутрин, докато пиех кафето си, разбрах, че това е голямото ми желание и повече няма да чакам. Тогава се свързах с теб и получих внимание и разбиране, което, признавам си, не бях очаквала.

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

3: Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

С нетърпение очаквах програмата си. Прочетох я 100 пъти и изгледах прикачените клипове 200 пъти, за да не объкам нещо.

Дойде и денят на първата тренировка... Искаше ми се да пропадна в дън земя. Усещах всички погледи в залата върху мен, тъй като не изпусках направената ми програма от ръце. Благодаря и на инструктора, който ми помагаше и ми даваше съвети през цялото време.

И така започна новия ми начин на живот... С времето започнах да изпитвам нужда да тренирам. В дните, в които не ходех на фитнес, карах по 20-30 км колело (постоянно въртене).

За първите 3 месеца отслабнах с 18 килограма. Намалих ханша със 16 см, а талията с 12 см.

Чувствам се страхотно! Успявам да спя отлично нощем! Имам сили за още...

4: Кое беше най-голямото предизвикателство по пътя към успеха и как го преодоля?

Целият този път не е никак лесен, но когато виждах резултата си, всички трудности оставаха на заден план.

5: Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

Признавам си, че имах съмнения, но така е устроен човек.

Ти промени живота и мисленето ми! Ти бе мой водач и моят стимул!

6:Какъв съвет би дал на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

На тези, които все още не могат да се решат на тази промяна, мога да кажа да не чакат повече. Животът си минава и щом имаш шанса да го живееш пълноценно, направи го!

Уверявам всеки от вас че пътя не е лесен, но чувството е велико...

Успех!

(Oтново Страхил Иванов)

Милена е пример за това, че трудът, комбиниран с правилните знания, винаги дава резултати — в 100% от случаите. Още по-радостното е, че тя така и не се отказа и продължи да спазва програмите и през следващите месеци и постигна невероятен резултат – успя да свали общо 30 кг, смъкна 21 и 24 см от ханша и талията си напълно трансформира своето тяло! Нямаш представа колко се гордея с теб, Милена! :)

Новото постижени на Милена - с 30 кг по-малко

Ако се нуждаете от помощ и съвети в тренировките и правилното хранене, можете да се абонирате за имейл бюлетина ми, където ще получавате всички последните статии. Благодаря ви, че сте част от FitbgСтрахил Иванов - Комплексна програма

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари