Промяната на Дочка: Липсата на време за спорт е само оправдание!

Промяната на Дочка: Липсата на време за спорт е само оправдание!
Промяната на Дочка: Липсата на време за спорт е само оправдание!

Споделяне

1: Разкажи малко повече за себе си...

Казвам се Дочка Кючукова, на 47 години. Преди няколко години имах здравословен проблем. От хаотичното лечение за кратко време натрупах 5-7 кг. През целия си живот съм била спортна натура, а тези килограми ми тежаха много. Нямах никакви сили за спорт и това още повече ме безпокоеше.

В началото започнах спортен режим сама. Лека полека влязох във форма, но нямаше никакви резултати. Заради здравословните проблеми почти бях спряла да се храня, метаболизмът ми бе много забавен и въпреки ограниченото хранене и многото спорт, не само че не отслабвах, ами вдигах теглото си. Това ме отчайваше... Аз съм упорит и целеустремен човек, но осъзнах, че някъде греша и заради това не постигам очакваните резултати.

2: Как реши да се свържеш с мен и защо?

Започнах да се ровя в нета и да търся обяснения. Разбрах, че за да се постига резултат не е достатъчно просто да спортуваш или гладуваш, а да го правиш балансирано и по правилния начин. Четох доста статии, влизах в различни форуми и така попаднах на Страхил. Хареса ми начина, по който обясняваше нещата — просто и ясно, но подплатено с научни факти.

3: Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

Недоверчива съм по природа и затова проверявах всяко от твърденията ти чрез различни източници и учебници. Оказа се наистина много компетентен и точен и затова ти се доверих. Имах нужда от професионални насоки, но и от човек, на когото да имам пълно доверие, защото му поверявах здравето и живота си.

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

В лицето на Страхил открих правилния човек. Търпеливо и точно ми обясни от какво се нуждая и къде греша.

4: Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Резултатите не закъсняха. За месец, два си върнах обичайната форма и визия. Здравословното ми състояние се подобри. Въпреки че постигнах крайната цел, не престанах да работя по програмата и хранителния режим.

Две години по-късно мога да споделя, че за мен това вече е начин на живот. Не мисля за ограничения в храната, не мисля за килограми и калории. Хранителния режим стана начин на живот за мен. Спазвам основните насоки като цяло, спортувам  редовно и без никакви проблеми поддържам теглото, което желая.

5: Какъв съвет би дала на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

За всички онези, които искат да постигнат мечтаната фигура ще кажа едно:

Не трябват лишения и диети, не е необходимо да се побъркваш от фитнес и тренировки. Единственото, което е необходимо е правилният човек, който да те насочи как да се храниш и тренираш.


Създаването на правилен и здравословен начин на живот е гаранция за физическо здраве, отлична  визия и най-вече, преодоляване на ежедневния стрес. Това създава една хармония в ежедневието и самочувствие, че можеш и успяваш да постигаш.
целите си. А постигането на целите има ефекта на наркотика — все повече и повече искаш и се стремиш да поддържаш постигнатото.

Винаги съм смятала, че не съм в състояние да ставам рано сутрин и да съм ефективна за каквато и да е дейност. Сега казвам, че всяка сутрин успявам да стана в 5:30, за да имам достатъчно време за спорт преди работа. Така денят ми започва с усмивка и много енергия.

Пожелавам на всеки, който желае промяна, да бъде упорит и да вярва в себе си. Пътят не е лесен, но резултатите и усещането са невероятни. Здраве + Самочувствие = Щастлив човек!


(Заключителни думи от Страхил Иванов)

Дочка е от хората, които не оставят нищо на случайността. Горд съм от постигнатото от нея и то само за няколко месеца!

Ако се нуждаете от помощ и съвети в тренировките и правилното хранене, можете да се абонирате за нашия бюлетин.

Можете да научите повече за предлаганите от мен услуги ето тук.

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари