Промяната на Адифе от Айтос

Промяната на Адифе от Айтос
Промяната на Адифе от Айтос

Споделяне

1. Разкажи малко повече за себе си.

Казвам се Адифе Исуфова, на 27 години от град Айтос. Никога не съм спазвала диети. За мен тренировките са от значение. Винаги съм спортувала, но миналата година забременях и не можех да посещавам фитнес залата. А спорта за мен беше много важен. През тези цели 9 месеца на бременността си разбира се започнах да качвам килограми. Преди да забременея бях 64 кг, а до края на бременността си бях 77 кг.

2. Как реши да се свържеш с мен и защо?

Свързах се с теб чрез Facebook – излезе ми една статия, свързана с фитнес. През цялото време четях твоите публикации и полезните съвети. Мисля, че всяка жена, независимо от възрастта си трябва да изглежда добре и да се чувства комфортно в своята кожа. Тъй като след раждането бях 73 кг, не се чувствах добре. Виждах историите на хора, на които си помогнал, и реших и аз да се свържа с теб, за да се справя с излишните килограми. Исках да отново да спортувам, но този път с помощта и напътствията на професионалист. Бях твърдо решена. Споделих с майка ми и мои приятелки, че ще тренирам и че смятам да работя с теб теб. Просто още от първият ми досег до твоите статии си бях казала: „Да точно на този човек мога да се доверя“. Ако пак ми се наложи, бих ти се доверила отново!

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

3. Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Тренировките за мен бяха най-важни. И тъй като бях прекъснала по време на бременността, в началото ми се струваха малко трудни. Но ден след ден започнах да се връщам към предишната си форма и вече тренирах пълноценно, без да пропускам тренировъчни дни. Искам да ти благодаря и за хранителния режим. Ти си човекът, който изготвя режимите въз основа на желанията и принципите на хората. Няма да крия, че откакто спазвам тренировъчната програма и хранителния режим се чувствам много добре. Хапвам си през 3 часа и пак свалям мазнини!

4. Кое беше най-голямото предизвикателство по пътя към успеха и как го преодоля?

Най-голямото предизвикателно за мен беше как да оставя малката за 30 минути, за да направя сутрешното си кардио. Но успях с вярата, че това че съм майка на малко бебе не означава че, трябва да се оставя като "торба“ и да не обръщам внимание на външния си вид.

5. Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

Фактът, че тренирах с помощта на професионалист и това, че ще следеше резултатите ми, направи тренировките в залата още по-забавни за мен. Надмина очакванията ми. Вярвах в теб и в себе си и успях да сваля голяма част от излишните килограми. На всеки 12 дени тялото ми видимо се изменяше. Не само отслабнах но и се „стегнах“. В залата, в която тренирам всички момичета са изумени от резултата – а да си призная и самата и аз. Борбата все още не е приключила, но важното е, че заедно с теб открихме правилния път. Много ти благодаря.

6. Какъв съвет би дала на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

Моят съвет към всички, които искат да отслабнат здравословно без лишения, е да се свържат с истински професионалист. Какъвто си ти. Не му мислете и се свържете със Страхил Иванов.

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари