Разказът на Татяна: Вегетарианка, която успя да пребори излишните килограми

Разказът на Татяна: Вегетарианка, която успя да пребори излишните килограми
Разказът на Татяна: Вегетарианка, която успя да пребори излишните килограми

Споделяне

Здравейте, приятели!

Започнах да споделям с вас успешните истории на мои клиенти поради една единствена причина. Но не тази, която най-вероятно си мислите... Целта ми не е да привлека повече трафик към блога си или да се фукам с постижения.

Публикувам тези лични разкази, защото в последствие осъзнавах, че ако през далечната 2005 година не бях попаднал на няколко вдъхновяващи истории на хора, борещи се с наднорменото тегло, никога нямаше да започна да се храня здравословно, никога нямаше да трансформирам тялото си и никога нямаше да създам Fitbg и групата ми във фейсбук. Казано просто, НИКОГА НЯМАШЕ да сбъдна мечтите си!

Щастливите истории бяха искрата, която промени живота ми завинаги.

Затова и възнамерявам да споделям колкото мога повече такива разкази. Надявам се, че те ще послужат като вдъхновение за много от вас — особено ако преминавате през същите трудности, с които се преборих и аз.

Без тези истории това щеше да е просто поредния блог за фитнес и хранене. Вместо това съм горд от всички вас — една невероятна група хора, борещи се да поемат съдбата си в собствени ръце.

Щастлив съм днес да ви представя историята на Татяна — вегетарианка с хранителна алергия към бобовите култури. Въпреки ограничения избор от храни Татяна направи правилното решение и направи правилните стъпки към успеха. И никога повече не погледна назад!

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

1: Но нека я оставим сама да разкаже повече за себе си...

Казвам се Татяна Васильовска на 39 години от град София, вегетарианка съм още от малка. Като дете и в юношеските си години нямах проблеми с килограмите. След лечение с хормони напълнях, но като казвам напълнях, не си представяйте 30 килограма наднормено тегло. В началото бяха 3 кг, а след неправилни диети и фитнес програми излишните килограми станаха 10.

2: Как реши да се свържеш с мен и защо?

Тъй като винаги съм изглеждала добре, тези килограми за мен бяха голям проблем, затова започнах да търся начин да ги сваля. Разглеждайки в нета попаднах на Страхил Иванов. Прегледах всички коментари и в продължение на един месец следих страницата му във фейсбук. Видя ми се сериозен и реших да се свържа с него.

3: Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Получих хранителния си режим и тренировъчната си програма за три месеца. Не съм имала никакви затруднения при спазването й, защото беше съобразена изцяло с моя вкус и възможности. Искам да отбележа, че аз съм сложен случай за изготвяне на хранителен режим, защото освен вегетарианството имам и непоносимост към боб, леща, грах и всички от семейство бобови. Страхил състави режим, в който не ми се налага да ям месо и яйца, за да си набавя протеин. А в същото време приемам и необходимите витамини и минерали за правилното функциониране на организма.

4: Кое беше най-голямото предизвикателство по пътя към успеха и как го преодоля?

След като започнах режима вдигнах 2 кг, свързах се със Страхил и той ме успокой, че това е нормално, защото мускулната маса е по-тежка от мазнините.

5: Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

След три месеца работа свалих 5 кг, тялото ми се промени в положителен смисъл. Станах по-силна и издръжлива, което много ми помага в ежедневието. Продължавам да работя по изготвена програма от Страхил, тъй като имам да сваля още 5 кг. Когато имам въпрос или каквото и да е затруднение в изпълнението на моя режим, той винаги е до мен и ме напътства.

6: Какъв съвет би дал на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

Ако имате нужда да свалите излишни килограми, бих ви посъветвала да се свържете със специалист като Страхил Иванов, за да постигнете желаните резултати. Вълшебни хапчета няма, за да постигнете нещо трябва да положите усилия!

(Oтново Страхил Иванов)

Татяна... Няма как да не се съглася с теб! Бързи решения при трайното отслабване няма. Необходим е много труд и воля.

Ако се нуждаете от помощ и съвети в тренировките и правилното хранене, можете да се абонирате за нашия бюлетин, където ще получавате всички последните статии.

Можете да научите повече за предлаганите от мен услуги ето тук.

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари