Вдъхновяващата история на Златозар: Как отслабнах с 30 кг за 6 месеца

Вдъхновяващата история на Златозар: Как отслабнах с 30 кг за 6 месеца
Вдъхновяващата история на Златозар: Как отслабнах с 30 кг за 6 месеца

Споделяне

Здравейте, приятели на Fitbg.net!

От тази седмица стартираме новата ни рубрика, в която ще публикуваме вдъхновяващи истории на мои клиенти. Мисията на тази поредица е да разпространим тези мотивиращи примери до максимално много хора, за да може всеки да намери вътрешни сили и кураж да се пребори с трудностите! :) 

Първият ни специален гост се казва Златозар Дачев.

1: Но нека го оставим да разкаже малко повече за себе си...

Златозар и синът муЗдравейте, казвам се Златозар и съм на 40 години, от Варна. Женен съм и имам две деца. Искам да ви разкажа моята история за това как започнах да се занимавам с фитнес и каква е ползата от това.

Като цяло имам едро телосложение, но през последните години неусетно натрупах още килограми за да стигна до 110 кг при ръст 180 см. В началото не обръщах внимание на това, защото не ми пречеше. С течение на времето се повиши и кръвното ми. Често ми се спеше и ме болеше главата. Играех футбол веднъж седмично, но очевидно това не беше достатъчно.

2: Как реши да се свържеш с мен и защо?

Твърдо реших, че е време за сериозна промяна. Така открих Страхил Иванов и групата му във Фейсбук. Прочетох сайта му до последната буква и реших, че той е правилния човек! Свързах се с него, за да ми изготви фитнес програма и хранителен режим. Бях много мотивиран да отслабна и да стана отново здрав и нормален човек!

Изтегли безплатно 5 глави от Трансформирай себе си

3: Как тренировките и правилното хранене промениха живота ти?

Трансформацията на ЗлатозарВ деня в който получих програмите си направих и първата тренировка. Попаднах в един нов за мен свят, свят който много ми хареса и се чудех как не съм го открил по-рано! (Тук е момента да благодаря на собственика на фитнес зала Винченцо във Варна — Венци, на Кольо, Чефо и Енев, които много са ми помагали през цялото време). Нямах търпение да дойде следващата тренировка и следващата, и следващата... След края на всяка тренировка изпитвах сладка умора и голямо удовлетворение, чувствах се отлично! Фитнеса ме направи още по-организиран, целенасочен и търпелив. Времето минаваше и за 6 месеца успях да отслабна с почти 30 кг, талията ми намаля с 22 см, а ханша с 15 см. Бях нов човек — ведър, енергичен и много по-работоспособен от преди! Света ми се усмихваше, аз на него също. Познати, които ме виждаха по-рядко, не вярваха на очите си. Но беше истина!

4: Кое беше най-голямото предизвикателство по пътя към успеха и как го преодоля?

Разбира се, имаше и трудни моменти, но мотивацията е ключа към постигането на нещо, каквото и да е то! Аз изпитвах трудности през последния месец да си правя упражненията и сериите със същите килограми, защото тялото ми беше изморено от продължителния калориен дефицит. Но стисках зъби и продължавах. Накрая споделих със Страхил, той ми се обади и каза: "Стига толкова, изтощен си, ще ти направя нова програма". Съгласих се веднага, защото му имах пълно доверие.

5: Какви бяха очакванията ти за моята работа и успях ли да ги покрия?

В началото се бях подготвил да се боря със зверски глад, но нищо такова не се случи. Храната ми беше толкова добре подбрана, че не усещах глад. Само понякога вечер, но половин краставица или един морков извън режима бяха достатъчни за да не се нахвърля върху хладилника! Успя да надминеш очакванията ми!

6: Какъв съвет би дал на всички, които все още нямат куража да направят необходимите промени в живота си?

На тези от вас, които все още не могат да се престрашат и да влязат във фитнес залата ще кажа — тренирайте, ще останете удивени от положителните резултати върху цялото си тяло! Хранете се разумно, избягвайте преработените храни и наблягайте на зеленчуците и плодовете! Не чакайте да започнат проблемите, а го направете сега! Защото утре може да е късно! Успех!

Страхил Иванов

Благодаря Ви, че посетихте Fitbg.net, най-популярният български блог за фитнес и правилно хранене. Името ми е Страхил и работя като фитнес треньор и консултант по хранене. Каква е моята мисия? Да трансформирам тялото Ви и да Ви помогна да се наслаждавате на живота, който заслужавате. Чрез моя блог, статии, видео и фото материали успях да достигна до умовете на стотици хиляди българи по целия свят. Ще ми се доверите ли и Вие?

Промо продукти

Коментари