В кухнята на страхил Силата на малките крачки Трансформирай себе си Мотивирай себе си
В кухнята на страхил
В кухнята на Страхил

Изтегли безплатна част от книгата "В кухнята на Страхил" или я закупи от онлайн магазина.

В кухнята на Страхил

Купи сега

В „Кухнята на Страхил“ ще намерите внимателно подбрани, разнообразни вкусни и здравословни рецепти, с готови изчислени калории и хранителен състав, пълна интеграция чрез баркод с приложението за следене на калории “MyFitnessPal” и подробни инструкции за приготвяне. Рецептите са подходящи за имплементиране в хранителен режим какво за отслабване, така и за покачване на мускулна маса. А и не само – може да се използват и като част от ежедневното семейно меню във всеки дом. Ако харесвате добре приготвената, вкусна и здравословна храна – тази книжка е за Вас!.

Защо написах
В кухнята на Страхил?

Защото вярвам, че каквото и да правим, не трябва да забравяме, че разполагаме само с едно тяло за целия си живот и трябва да се грижим добре за него, за да сме здрави, щастливи и спокойни. А здравословната храна е едно от най-силните лекарства, с които разполагаме, за да си осигурим всичко това! .

Но според мен здравословната храна не е трябва да е полезна само за тялото, а и за душата. Затова освен полезна, трябва да бъде вкусна и да ни доставя удоволствие. Ето защо реших да събера 80 от най-вкусните, но също така здравословни и полезни рецепти, които съм намирал и споделял с читателите си през годините, в малка електронна книжка, към която всеки може да се обърне тогава, когато има нужда от малко повече аромат, разнообразие и сладост в живота си!

Какво включва книгата?

 • Книгата включва 80 здравословни рецепти:
 • с изчислени калории и хранителен състав;
 • с работещ баркод линк, за добавяне в приложението заследене на калории myfitnesspal
 • и подробни инструкции за приготвяне;
 • в удобен pdf формат, за използване на телефон, таблет или компютър;
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Силата на малките крачки
Силата на малките крачки + 3 Е-книги

Изтегли безплатна част от книгата "Силата на малките крачки" или я закупи от онлайн магазина.

Силата на малките крачки + 3 Е-книги

Купи сега

"Силата на малките крачки " представлява практически наръчник за изграждане на полезни навици, самодисциплина и постоянство. В тази книга няма да намериш обичайните изтъркани съвети за добри навици, а една изцяло нова система за промяна на поведението, която доказано работи и е изключително лесна за използване. При нея чрез поставянето на малки, постижими цели си гарантираш, че ще напредваш в желаната от теб посока.

Защо написах
Силата на малките крачки + 3 Е-книги?

Като фитнес треньор, редовно получавам запитвания от хора, които не знаят откъде да започнат с храненето и тренировките и нямат много свободно време, но въпреки това искат промяна. Забелязах, че проблемът при повечето от тях е, че нямат най-основното, за да постигнат целта си – те нямат нужното постоянство.

 

Затова дълго мислих как мога да съм полезен на тези хора. Не можех просто да им кажа: “Съжалявам, не мога да ти помогна, ще трябва да се оправяш сам. Когато си по-сериозен и имаш повече време, ми пиши, за да започнем работа.” Не можех да ги оставя да се борят сами със ситуацията си, без да им дам стратегия как да излязат от нея.

 

Тогава в главата ми започнаха да се появяват първите идеи за тази книга – може би ако тези хора първо се научат на основни навици и подсилят волята си, ще могат по-лесно да се справят впоследствие със спазването на режим и тренировъчна програма?

 

Именно от тази нужда се роди тази книга. Тя е за тези, които искат промяна в живота си, но в момента нямат волята да го направят. Тя е за тези, при които има разминаване между това, което могат да отделят като време и усилия, и това, което искат да постигнат. Тя е за тези, които все още не са открили силата на постоянството и нямат контрол върху навиците си. Ако откриваш себе си в това описание, значи тази книга е за теб.

 

 

Какво включва книгата?

 • Какво са навиците и как се формират в мозъка
 • Разликата между воля и мотивация и кое е по-ценно
 • Подробна стратегия за изграждане на полезни навици
 • Система за следене на изпълнението на навиците
 • Периодичен преглед и анализ на напредъка
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Трансформирай себе си
Изтегли безплатна част от книгата "Трансформирай себе си" или я закупи от онлайн магазина.

Трансформирай себе си

Купи сега

"Трансформирай себе си" ще ти покаже начина да влезеш във форма и да отслабнеш, без да отделяш повече време от необходимото. Книгата ще ти спести много усилия и купища грешно похарчени пари и ще ти донесе самочувствие, щастие и удовлетворение от живота. Знанията в тази книга ще ти помогнат да постигнеш резултатите и формата, които желаеш! 

Защо написах
Трансформирай себе си?

През годините съм работил с хиляди хора от всякакъв произход, възраст и опит. Смея да твърдя, че имам доста богат относно изготвянето на програми с цел отслабване и горене на мазнини. Знам, че методите ми доказано работят и знам как да вкарвам хората в страхотна форма.

 

Но за съжаление, не всички могат да си позволят услугите ми, а и моето време е крайно ограничено и не мога да обърна внимание индивидуално на всеки. Заради това беше въпрос на време да се реша да синтезирам моите знания под формата на книга и да я представя по лесен и достъпен начин, за да могат хората сами да постигнат невероятна трансформация.

 

Една от основните ми цели беше да съобразя съветите, поднесени в книгата, със забързаното ежедневие на повечето хора, които през 5 дни от седмицата са на работа, а може би са и родители – общо взето хора, които не разполагат с много време и не искат крайно сложни диети и тренировки.

 

И така след стотици часове писане "Трансформирай себе си" стана реалност. Това е книга, в която съм вложил всичко от себе си и за която съм сигурен, че ще ти помогне да трансформираш себе си!

 

 

Какво включва книгата?

 „Трансформирай себе си“ представлява практическа енциклопедия в 5 части, които покриват всеки от най-важните аспекти при отслабване:

 • Мотивация
 • Хранене
 • Тренировки
 • Добавки
 • Рецепти
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Мотивирай себе си
Мотивирай себе си

Изтегли безплатна част от книгата "Мотивирай себе си" или я закупи от онлайн магазина.

Мотивирай себе си

Купи сега

В „Мотивирай себе си“ те запознавам със себе си, моята история и това, което ме мотивира. Споделям ти парченце от моя пъзел на успеха и ти давам вдъхновение и кураж да грабнеш бъдещето, което заслужаваш. В книгата ще научиш повече за здравето, храненето, бизнес, пари и любов. Аз съм твоят приятел, който ще ти подаде ръка, за да поставим заедно ново начало и да извървим дългия и труден, но с щастлив край, път!

 

Защо написах
Мотивирай себе си?

По време на практиката си като фитнес треньор съм имал честта да работя със стотици хора и това, което ми прави най-силно впечатление, е, че на повечето им липсва мотивация и вяра в себе си. Преодоляването на тези два проблема води до всичките ни успехи. Без значение дали говорим за фитнес, работа, приятели или любов.

 

Няма как другите да повярват в нас, ако ние сами не повярваме в себе си! Трябва да сме истински. Да се борим всеки ден, защото животът е борба. Не оставяй на ежедневието да те обгърне. Животът е път и трябва да вървим по него, ще се спъваме, ще падаме и ще ставаме, но това е начинът да продължим напред. Не подражавай на другите, бъди индивидуалист! Копней за по-важните неща и се бори за тях! Просто живей!

 

В „Мотивирай себе си“ говоря за всички тези неща. Но основният мотив в книгата е мотивацията – каква е ролята ѝ и къде е мястото ѝ в нашия живот. В книгата давам полезни съвети как да се пребориш с меланхолията и демотивацията, да посрещаш всяка сутрин с усмивка и да изпълниш деня си с жизненост и радост. Ще ти дам ключа за щастието, а ти само трябва да го отключиш!

Какво включва книгата?

 • Мотивацията като средство да продължим
 • Отношението ни към нас самите
 • И мисленето, което определя вътрешния ни мир
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница

Медии, с които съм работил

BTV BNT