Моите книги

Трансформирай себе си Мотивирай себе си

Всяка част от книгата е толкова изчерпателна и информативна, че понякога се питам защо не ги пуснах като 5 отделни книги! За да придобиеш представа за съдържанието, може да изтеглиш безплатно 5 глави от книгата (по една от всяка част).

Трансформирай себе си

Купи сега Научи повече

"Трансформирай себе си" ще ти покаже начина да влезеш във форма и да отслабнеш, без да отделяш повече време от необходимото. Книгата ще ти спести много усилия и купища грешно похарчени пари и ще ти донесе самочувствие, щастие и удовлетворение от живота.

 

Убеден съм на 100%, че знанията в тази книга ще ти помогнат да постигнеш резултатите и формата, които толкова желаеш! За да имаш пълно спокойствие за покупката си, ти предоставям 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че в рамките на 1 месец след закупуване ще можеш да върнеш книгата си (стига да е в запазен вид) и да получиш парите си обратно!

Защо написах

Трансформирай себе си

Няма да крия, че като всяко начало и моето беше трудно, но с много упорит труд и коректност успях да си изградя отлична репутация в бранша. Не след дълго всякакви хора се свързваха с мен, за да ми искат съвет за влизане във форма.

 

Поради големия интерес реших да се специализирам по темата отслабване и горене на мазнини. Исках да създам програма, която да работи за обикновения човек, който през 5 дни от седмицата е на работа, а може би е и родител – общо взето хора, които не разполагат с много време и не искат крайно сложни диети и тренировки.

 

Бързо ми стана ясно, че няма как да помогна индивидуално на всеки, защото отделях стотици часове в изготвянето на режими за клиентите ми. Трябваше да измисля някакво решение и тогава си казах:

 

„Работил съм с хиляди хора от всякакъв произход, възраст и опит; имам на разположение програма за горене на мазнини, която доказано работи, и знам как да вкарам клиентите си в невероятна форма – значи просто трябва да синтезирам тази информация и да я представя по лесен и достъпен начин, за да могат хората сами да постигнат невероятна трансформация“.

 

И така след стотици часове писане и хиляди левове, похарчени за редакция, дизайн и отпечатване, „Трансформирай себе си“ стана реалност. Това е книга, в която съм вложил всичко от себе си и за която съм сигурен, че ще ви помогне – стотиците ми доволни клиенти са доказателството.

Какво включва книгата?

 „Трансформирай себе си“ представлява практическа енциклопедия в 5 части, които покриват всеки от най-важните аспекти при отслабване:

  • Мотивация
  • Хранене
  • Тренировки
  • Добавки
  • Рецепти
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница

В „Мотивирай себе си“ те запознавам със себе си, моята история и това, което ме мотивира. Споделям ти парченце от моя пъзел на успеха и ти давам вдъхновение и кураж да грабнеш бъдещето, което заслужаваш. В книгата ще научиш повече за здравето, храненето, как да водиш здравословен начин на живот, бизнес, пари и любов. Аз съм твоят приятел, който ще ти подаде ръка, за да поставим заедно ново начало и да извървим дългия и труден, но с щастлив край, път!

 

Защо написах
Мотивирай себе си?

По време на практиката си като фитнес треньор съм имал честта да работя със стотици хора и това, което ми прави най-силно впечатление, е, че на повечето от тях им липсва мотивация и вяра в себе си. Преодоляването на тези два проблема води до всичките ни успехи. Без значение дали говорим за фитнес, работа, приятели или любов.

 

Няма как другите да повярват в нас, ако ние сами не повярваме в себе си! Трябва да сме истински. Да се борим всеки ден, защото животът е борба. Не оставяй на ежедневието да те обгърне и да те заблуди. Животът е път и трябва да ходим по него, ще се спъваме, ще падаме и ще ставаме, но това е начинът да продължим напред. Не подражавай на другите, бъди индивидуалист! Копней за по-важните неща и се бори за тях! Просто живей!

 

В „Мотивирай себе си“ говоря за всички тези неща. Но основният мотив в книгата е мотивацията! Какво е мотивация, каква е ролята ѝ и къде е мястото ѝ в нашия живот? Тя играе важна роля в прехода от това, което сме сега, и това, което искаме да бъдем! В книгата ще ти дам полезни съвети как да се пребориш с меланхолията и демотивацията, да посрещаш всяка сутрин с усмивка и да изпълниш деня си с жизненост и радост. Ще ти дам ключа за щастието, а ти само трябва да го отключиш!

Какво включва книгата?

  • Мотивацията като средство да продължим
  • Отношението ни към нас самите
  • И мисленето, което определя вътрешния ни мир
Примерна страница
Примерна страница
Примерна страница
Мотивирай себе си

Пълна информация за „Мотивирай себе си“ и как да я поръчаш може да откриеш тук.

Мотивирай себе си

Купи

Медии, с които съм работил

BTV BNT