...

Здравей, радвам се, че си тук!

Аз съм Страхил и сега искам да те запозная със себе си, със своя екип и с нашите ценности и идеология, на които се осланяме във всичко, което правим. Защото за да имаш пълно доверие на някого, трябва първо да го опознаеш добре.

Нашата мисия, накратко

Искаме да помогнем на всеки, който има нужда, да повярва в себе си и с наша помощ успешно да извърви пътя към своята промяна.

Кои сме ние?

Когато в началото стартирах всичко това, бях сам. Но скоро осъзнах, че по този начин трудно мога да стигна до достатъчно хора и да разпространя посланието си. Затова, внимателно и постепенно, подбрах и се обградих с екип от хора, които споделят моята визия и идеали и могат да ми помогнат да ги споделя със света.

Ние не сме просто колеги и това, което се опитваме да направим, не е просто работа за нас. Преди всичко, Fit with Strahil е група от близки приятели, чиято цел е да помогнат на всеки, който има нужда да постигне целта си – да го направи. И то по правилния начин.

Запознай се с екипа

Страхил Иванов

Страхил Иванов

Фитнес треньор и основател

Страхил е нашият основател и движещата сила в екипа ни. Вярва, че усърдната работа винаги се отплаща. Тренировките и правилното хранене са неговата страст. Обича да готви и да експериментира с нови неща.

s.ivanov@fitbg.net
Лазар Лазаров

Лазар Лазаров

Дигитален маркетинг

Лазар вярва, че да откриеш себе си е задължение на всеки от нас. Обича да приключенства сред природата, да спортува, да похапва здравословно и да чете книги. Мечтае някой ден да промени света към по-добро.

info@fitbg.net
Георги Дочев

Георги Дочев

Съпорт и дизайн

Георги е най-комуникативната личност в екипа и вярва, че всяка цел е постижима с достатъчно желание и инат. Харесва индивидуалността у хората и смята, че тя е в основата на всеки силен характер. В свободното си време се занимава с рисуване, фотография и спорт.

info@fitbg.net
Росен Цанков

Росен Цанков

Софтуерен инженер

Росен е нашият софтуерен инженер със свежо чувство за хумор, знания и уникален поглед над нещата. За повече информация свържете се с вашия оператор и натиснете 1!

info@fitbg.net
Дияна Иванова

Дияна Иванова

Психолог

info@fitbg.net

Ние вярваме, че ...

Всеки човек е способен на необикновени неща.
Затова помагаме на хората да повярват в себе си и да извървят успешно пътя на промяната си.

 • Не атакуваме слабите страни на хората, като им показваме перфектни тела и излишни, недостижими цели. Не си играем с чувствата и емоциите им и не им създаваме комплекс за малоценност. Всеки е уникален и значим.
 • Искаме хората да вярват в силата на промяната. Да я пожелаят за себе си. Да я постигнат и да се гордеят с това!
 • Искаме хората да повярват в нас и да ни позволят да им помогнем с трудостите по пътя. Защото промяната не е лесна!
 • Искаме и всеки, с който успешно сме изминали този път, да предаде посланието нататък. Да сподели наученото, да мотивира и вдъхнови други и заедно да станем едно голямо семейство, в което всички си помагат.
 • Ние не сме просто сайт за изготвяне на режими и програми. Това са само инструметни за постигането на целта. Ние сме тук, не само за да те научим как ги използваш, но и как да го направиш умно и отговорно, за да станеш по-добрата версия на себе си.

Резултати с обикновения подход

Картинката може да садържа графика изобразяваща резултати с обикновенния подход

Резултати с нашия подход

Картинката може да садържа графика изобразяваща резултати с нашия подход

Как постигаме това, в което вярваме?

1

Постъпваме по правилния начин

Защото вярваме, че зад всяка благородна цел трябва да стоят чиста съвест и добри намерения.

Нека ти разкажа една история ...

Преди години, точно когато стартирах с тренировките с хора, работех и на още едно място в копирен център. Не беше лесно, но въпреки това се стараех да обръщам необходимото внимание на всеки клиент, когото тренирах. По онова време реших, че е време да потърся по-силно развитие и кандидатствах за работа в голям фитнес център, където се надявах да достигна до повече хора, работейки с колеги, които да споделят моята цел. За съжаление нещата не се развиха така. Още на първия си работен ден бях инсткруктиран, че не мога да работя индивидуално с всеки човек, а трябва да тренирам с колкото може повече хора наведнъж – с цел по-голяма печалба за комплекса. Разбирайки това се възпротивих и обясних на управителя, че това не е правилния подход и че така не мога да отделя необходимото внимание на клиента, за да го обуча и успешно да постигне целта си… Арогантно ми беше отговорено, че „това няма значение и хората не знаят кое е правилно и кое не“. Разбира се, напуснах веднага. Макар да беше възможност за по-бързо развитие и по-лесна печалба, това не беше начина, по който исках да работя. Затова се върнах към самостоятелната си работа с индивидуални клиенти, които не бяха много, но винаги постигаха целта си. Разкавам ти тази история, защото искам да знаеш, че винаги може да има по-лесен и кратък път към успеха, но той не винаги е най-добрия. Когато държиш на принципите си и си уверен в това, което правиш, всичко, рано или късно, ще ти се отплати.

На тази идеология залагаме и във Fit with Strahil:
 • Правилният начин не винаги е най-лесният, но това не ни плаши, а ни мотивира да го отстояваме.
 • Държим на принципите си и защитаваме това, което смятаме за правилно - дори ако това означава да се противопоставим на общоналоженото мнение.
 • Винаги поставяме коректността и честността с хората на първо място. Печалбата ни помага да продължим, но не е водещият фактор.
2

Поставяме под съмнение наложените норми

Защото те не винаги са правилни и често дори ни пречат.

С екипа ми във Fit with Strahil се борим срещу широкоразпространените норми не защото искаме да сме бунтари, а защото с натрупването на опит през годините все по-ясно виждахме колко грешни са много от тях.

Ще ти разкажа малко повече за себе си…

Още когато бях малък и се борех с наднорменото си тегло, фитнес индустрията вече заливаше публичното пространство с примери за пефектност, нереалистични цели и ненужно съвършенство. А аз бях едно пълно дете, което не разбираше защо е нужно всичко това, нито пък виждаше реален шанс да го постигне… Щеше ми се тогава да знаех това, което знам сега – няма нищо лошо в това да си перфектен, но и съвсем не е задължително да бъдеш. На първо място трябва да бъдеш щастлив и здрав. Може би няма да ме разбереш, ако досега не си попадал в капана на ниската самооценка, неувереността и депресията. Все неща, които ти пречат да живееш нормално. За жалост, в днешно време процентът на хората с тези проблеми нараства многократно. Защото голяма част от фитнес индустрията и медийното пространство не спират да издигат на пиадестал перфектността, принуждавайки всеки, търсещ решение на проблема си, да се сравнява с нея. Хората стават все по-неуверени и тъжни. Мислят си, че целта е толкова далечна и недостижима, че няма смисъл да започват… Влиянието на тези общоприети норми за перфектност става все по-агресивно и ако не вземем мерки сега, процентът на тъжните, неуверени и отказали се от целта си хора ще продължава да расте…

Затова, ние във Fit with Strahil:

 • Вярваме, че фитнесът не означава да изглеждаме перфектно, а да се чувстваме добре в тялото си и да сме удовлетворени от постепенния прогрес, който постигаме всеки ден.
 • Не се притесняваме да се противопоставим на погрешно наложените норми за преследване на перфектност на всяка цена.
 • Не показваме на хората какво не могат да бъдат. Показваме им какво наистина могат да бъдат, като сме откровени за това кое е истинско и реалистично и кое е фалшиво и изкуствено.

Не е нужно да си перфектен, достатъчно е да бъдеш щастлив от постигнатото до момента!

3

Търсим близостта с хората

Ние не сме магазин. Отношенията „продавач-купувач“ тук не вървят. Ти си тук, защото искаш да постигнеш целта си. Ние сме тук, за да ти помогнем. А за да извърим заедно пътя към промяната, трябва да се познаваме добре. Все пак – с това започнахме.

Ето защо, във Fit with Strahil подхождаме с внимание и разбиране към хората и се стараем да сме на разположение, когато се нуждаят от нас.

4

Действаме, вместо да отлагаме

Защото колкото по-рано започнеш, толкова по-бързо ще постигнеш целта си. А на нас не ни се чака, за да постигнем нашата.

 • Вярваме, че бъдещето ни се определя от това какво правим днес, а не утре.
 • Не си търсим оправдания и не чакаме следващия ден, седмица, месец, година…за да направим първата крачка.
 • Знаем, че ако наистина искаме да постигнем нещо значимо, най-подходящият момент да започнем, е още сега.

Какво правим по въпроса?

Blog articles - fit with strahil

Блог статии

Създаваме авторски статии, които са написани на достъпен език и са подкрепени с научни изследвания. Целта е да научиш нещо ново, полезно и практично, което да приложиш в ежедневието си.

Виж
Fitness program - fit with strahil

Програма "Пътят към промяната"

Трансформираме животи чрез нашата програма „Пътят към промяната“, чиято цел е да промени мисленето ти и да ти покаже как да превърнеш здравословното хранене и тренировките в начин на живот.

Включи се!
books - fit with strahil

Книги и предизвикателства

Споделяме идеите си чрез образователни книги и онлайн предизвикателства, които са предназначени да помогнат на хората да изградят нови навици и да подредят правилно приоритетите си.

Виж
supplements - fit with strahil

Хранителни добавки

Разработваме хранителни добавки, които са без вредни съставки и изкуствени подсладители, а вместо това са произведени с качествени суровини и натурален подсладител стевия.

Виж

Нашата визия за бъдещето

Представяме си свят, в който хората не се стремят непременно да са перфектни и да се сравняват с другите, а просто да бъдат по-добра версия на себе си. Да се хранят здравословно, да спортуват с желание и да се чувстват жизнени, пълноценни и удовлетворени от живота. С всеки продукт и услуга, които създаваме, се опитваме да превърнем тази визия в реалност.

Ключови събития

Event image

2011

Страхил основава Fitbg.net.

image/svg+xmlLayer 1

2012

Страхил създава Facebook страницата „Фитнес програми и диети“, която днес наброява 350 000 фена.

Event image
image/svg+xmlLayer 1

2012

Към екипа се присъединява Илиан Иванов – софтуерен инженер, който помага за развитието на сайта.

image/svg+xmlLayer 1

2014

Към екипа се присъединява Лазар Лазаров.

Event image
image/svg+xmlLayer 1

2015

Страхил създава своята линия хранителни добавки, първата изцяло с подсладител стевия.

image/svg+xmlLayer 1

2015

Към екипа се присъединява Росен Иванов, главен директор на серията хранителни добавки.

image/svg+xmlLayer 1
Event Image

2015

Към екипа се присъединява Георги Дочев.

image/svg+xmlLayer 1

2016

Страхил издава първата си книга „Мотивирай себе си“.

Event Image
image/svg+xmlLayer 1

2016

Към екипа се присъединява Дияна Иванова – психолог, който помага на стотици да открият себе си.

image/svg+xmlLayer 1

2016

Старт на Azgotvachat.com – сайт за здравословна храна, където рецептите оживяват.

Event Image
image/svg+xmlLayer 1
book: Transformirai sebe si ot Strahil Ivanov

2017

Страхил издава втората си книга „Трансформирай себе си“ – практическата енциклопедия за влизане във форма.

image/svg+xmlLayer 1

2017

Към екипа се присъединява Росен Цанков

Event image
image/svg+xmlLayer 1
FitwithStrahil - sait na godinata

2018

Fit with Strahil е избран за уебсайт на годината в категория Личен сайт.

Имаш интересни идеи и искаш да работим заедно?

Пиши ни

Медии, с които съм работил

BTV BNT